Rank Up Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Cześć! Postanowiłem, że będę nagrywać analizy na YouTube. W tym przypadku mówię głównie o ustawianiu się na A po CT na Mirage (+jakieś inne drobnostki typu flashe i na co ogólnie uważać). Dajcie znać czy taka forma jest ok, co mogę poprawić oraz ogólne uwagi ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 19 Kwietnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Na kolejnych materialach imo możesz wspomnieć o tym dlaczego kąty, który łapie osoba oglądana są złe i jak powinien się ustawić żeby uzyskać najlepszy efekt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rank Up Napisano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Jeśli chodzi o kąty to myślę, że na spokojnie będę miał okazję o tym wspomnieć przy innych demkach, bo jest to dość często popełniany błąd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi