FilipeeKk Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Nick: FilipeeKk ☜ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Imię: Filip wiek: 16 rocznikowo 17 Doświadczenie w adminowaniu: Tak,byłem już adminem na tym serwerze na okres próbny, lecz ze względów prywatnych musiałem że tak powiem zająć się pewną sprawą i nie grałem w ogóle. Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime:Jest Znajomość SourceMod: Oczywiście że jest Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/FilipeeKk/91.224.117.90:27090/ Steam ID: 76561199206278928 Czy akceptuje regulamin serwera:Tak Coś o sobie: Jestem miły,tolerancyjny i zabawny jestem też rozpoznawalny na serwerze,gdy tylko wejdę na serwer nie było takiego razu gdy ktoś mnie nie powitał więc przez to można zrozumieć że jestem lubiany.Gram też w piłkę i lubię trenować sztuki walk takie jak mma czy boks Mikrofon: Tak Kontakt:FilipeeeKk#0897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 25 Stycznia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 25 Stycznia (edytowane) Na ten moment rekrutacja jest zamknięta. Nie planujemy przyjmowania nowych członków do administracji serwera. Jeśli sytuacja ulegnie zmianie będziesz w pierwszej grupie, do której się zwrócimy w sprawie admina. Edytowane 25 Stycznia przez Wolfiee Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 11 Lutego Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 11 Lutego Wznawiam rozpatrzenie podania. Na ten moment jeszcze wstrzymuje swoją decyzję do przyszłej soboty - masz fajną aktywność ale jeszcze pokaż, że możemy Ci zaufać dając admina. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 19 Lutego Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 19 Lutego Dam Ci szansę mimo, iż od czasu wysypania się GT masz tylko dwie sesje. Przyjmuje na 2 tygodniowy okres próbny - popraw aktywność, a zostaniesz na dłużej z nami. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 19 Lutego Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 19 Lutego Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi