Mareczek68 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Nick::makereczek68 Nick admina banującego: nie podano Data:Mapa only mirage csgp poligon.pl piątek 27 stycznia 2023 server mod : nie podany Opis sytuacji: Dostałem bana za podobno wh ale nic o tym nie wiem to jest moje drugie konto więc mam mało godzin prosze po prostu o unbana ja gram czysto nie chce mieć problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 27 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 27 Stycznia Zapraszam admina banującego @ Ja to Topkado wypowiedzi oraz rozpisania demka. https://e90.gotv.pro/srv69755/auto-20230127-1839-de_mirage.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Moja wypowiedz jest taka że o ten gracz nie zasłużył na unbana , ponieważ idealnie widać na demku że kolega ma WH . Co mogę więcej powiedzieć ten gracz przed tym jak dostał na zawsze bana był toksyczny na czacie zwracałem u uwagę ale nic nie skutkowało więc kolega zasłużył na bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia (edytowane) 6 minut temu, Ja to Topka napisał: Moja wypowiedz jest taka że o ten gracz nie zasłużył na unbana , ponieważ idealnie widać na demku że kolega ma WH . Co mogę więcej powiedzieć ten gracz przed tym jak dostał na zawsze bana był toksyczny na czacie zwracałem u uwagę ale nic nie skutkowało więc kolega zasłużył na bana . Edytowane 28 Stycznia przez Ja to Topka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Jeśli masz inne zdanie REDEVIL to proszę odbanuj gracza mogę się mylić ale wątpię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Stycznia Oczekiwałem jakiejkolwiek czasówki albo konkretniejszej wypowiedzi, ale no cóż, niech będzie, że to przepuszczę z uwagi na bezczelność mareczka, który odwołuje się od bana tak perfidnie się paląc. https://e90.gotv.pro/srv69755/auto-20230127-1839-de_mirage.dem.zip nie ma co dawać konkretnej czasówki, bo już od pierwszej rundy jest zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi