Norbert Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Twój nick: Guma. Nick podejrzanego: -JDL- STEAM_ID/IP podejrzanego: 0:1:196546256 Rodzaj cheata: Jakieś skrypty ew. coś płatnego Data/Mapa: dd2 Serwer (mod): only dd2 Dowody: https://www9.zippyshare.com/v/fMxyVKqw/file.html Ogólnie jakość tych demek to jakieś nie porozumienie nie wiem co jest tego powodem oglądam to w 240hz i mnie oczy bolą XD Gość przedewszystkim ma albo cl_lw 0 albo jakiś skrypcik na recoila bo z prawidłowym rozrzutem to on ma nie wiele wspólnego. Proponuje auto wymuszanie cl_lw 0 wgrać na serwer. 7:54 - przy normalnej prędkości polecam. Auto namierzanie jak w pysk strzelił 8:50 ten pierwszy head scanem raczej z farta nie był bo pewnie udało sie haxowi wyłapać texture i poszedł head, drugi head polecam na prędkości 1/4 z automatu wali w banie chodz celownik jest metr od gościa. 10:33 tutaj to już jest evenement. lewo prawo celownik podczas strzelania :D polecam 1/2 11:55 ani jeden nabój nie spudłowany ( zwolnione tempo polecam) 17:45 ta akcja to całkowita deklasacja, tempo zwolnione 1/2 co ten celownik tak tańcuje podczas strzelania tym bardziej nie próbuje strzelać/skanować tylko czeka jak mu texture złapie ?! a na prędkości 1/4 to widać aż sie rzygać chce. 17:50 dziwnym trafem widzi typa i odskakuje mu celownik 5 metrów dalej od typa :D Według mnie 100% hax. Gościowi jak wyłapuje texture to celownik zaczyna swoje przedstawienie lewo prawo, nwm triger chyba nie. Troche Aim Lock szczególnie 10:33. Czy to skrypt czy jakiś plik to chuj wie. czymta sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 30 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 30 Stycznia 7:54 - hltv demo 8:50 - hltv demo 10:33 - hltv demo 11:55 - hltv demo 17:45 - hltv demo 17:50 - hltv demo Jak chcecie mi zgłaszać jakiegoś aimera, to polecam nagrywać swoje własne pov, ponieważ HLTV jest opóźnione, zlagowane i niedokładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi