[email protected] Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Twój nick: kwakwa oraz krzysieq Nick admina banującego: ja to topka Data/Mapa: 16:58 SteamID: STEAM_1:0:756411144 oraz STEAM_1:1:624298324 Serwer (mod): mirage #2 Opis sytuacji: ban gadanie na dc REDEVIL, 31 Stycznia ma moją zgodę na napisanie odwołania za kolegę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 31 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 31 Stycznia Zapraszam @ Ja to Topkaalbo @ Wolfieedo jakichś wyjaśnień, bo za bardzo nie wiem o co tu chodzi.. czy to ban za info, czy za po prostu gadanie na dc i czy w ogóle jest to zabronione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia No ogólnie nie dostaną ub ponieważ chłop mówi do nas tak ja z kwakwa gadamy na dc i podajemy se info no to ja z Michael postanowiłem zbanować ich na 7dni ponieważ to jest wtedy nie fair gra. Pozdrawiam serdecznie kolege który się przyznał <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia i tak jest to zabronione jak wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia Cytat jakby on nie mówił że podajmy sobie info a jak masz dowody pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia no dobra może nie mówił ze info ale gadacie na dc i jesteście w przeciwnej drużynie wiec info podawaliśmy napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia więc jeżeli przestaniecie gadać na discord to dostaniecie ub poproszę oto REDEVILA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia @ REDEVIL Jeżeli byś mógł odbanuj ich proszę <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2 minuty temu, Ja to Topka napisał: @ REDEVIL Jeżeli byś mógł odbanuj ich proszę <3 Albo może nie odbanowywać i dać im krócej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia nie no odbanuj ja depresje dostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia to już zależy od REDEVILA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia nie nie mogliśmy dołonczyć do siebie i dlatego ale nie podawaliśmy info bo my chcialiśmy sami siebie zabiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 31 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 31 Stycznia Nie wiem o co chodzi, bo nie idzie zrozumieć waszego dialektu. Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 31 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 31 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi