Denis Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Nick: denis Imię:Denis Wiek:16 Doświadczenie w adminowaniu:Bardzo małe to będzie pierwszy raz ale szybko się uczę i uważam Czy umiem rozpisać demko:Tak Znajomość SourceMod:0/10 Link do GameTrackera: Składka 6.15 zł: Steam ID:STEAM_0:1:550821363 Czy akceptuje regulamin serwera: Oczywiście akceptuje Coś o sobie: Mam na imie Denis aktualnie gram w drużynie Avio team lubie bardzo nawalac ludzi na serwerkach i jestem bardzo wyrozumiały i mało toxic Mikrofon:sprawny w 100% Kontakt:steam pv potem moge podać telefon kontaktowy discord: ☈ ?????#3599 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 23 Kwietnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Przyjęty na okres próbny, złap mnie na steam to powiem Ci co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 29 Kwietnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Gratuluję @ Denispomyślnie przeszedł okres próbny i zostaje na stałe w naszej ekipie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi