InFiNiTy Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) Twój nick: InFINiTy Nick podejrzanego: technics STEAM_ID/IP podejrzanego: STEAM_0:1:23155642 Rodzaj cheata: Dobrze skonfigurowany AIM + WH / Legithack? Nie wiem, nie po to tu przychodzę. Data/Mapa: 05.02.2023 Serwer (mod): DD2 Dowody: No to niech zacznie się zabawa! Delikwent tłumaczy swojego skilla 24 letnim doświadczeniem, meanwhile jego konto Steam: Wyjaśnijcie mi jedną rzecz, od kiedy k**wa skillowiec ma VACa na Steamie + 3,345 / 24 to raczej 169 dni czyli + / - pół roku, a NS nie wliczam bo tam mógł się palić do woli i nikt go za to nie rozliczy BANID: Spoko! Wszystko czyściutko, co może pójść nie tak! 24 lata gry powiadasz? Hmm a konto masz od 2k9... Ależ przykrość.... A sprawdził go ktokolwiek kiedykolwiek WarGodem? Jakie jest prawdopodobieństwo tego, że ów "mistrz władania bronią palną" nie jest najzwyczajniej pieprzonym oszustem? W dodatku na HPP lub innym niewykrywalnym legicie? Polecam obejrzeć demko z mapy: KLIKNIJ MNIE ALE JUŻ! Chłop jeszcze chciał mnie wyciągać na fastcupy Jakbym nie wiedział jaki jest tam poziom Leżałby i łamałby klawiature jakby zaczął tam grać. Dla mnie zablokowany na modelu spray i run & gun w banie przy celności na poziomie niemal zerowym na tym sposobie strzelania jest wystarczająco dobrym dowodem, wystarczy przyjrzeć się demku, ja go rozpisywać nie muszę bo nie moje w tym zadanie. Decyzja w tym momencie należy wyłącznie do zespołu CSP, w każdym razie ten tutaj że się tak grzecznie wyrażę kolega kaszel rujnuje rozgrywkę graczom grającym totalnie legitnie. Jak na moje powinien wyrwać bana a co będzie to będzie, paru graczy mniej chyba nie zrobi wam różnicy przy jednym takim spoconym ( żeby nie powtarzać odj**anym ) delikwencie. PS. Dla większego rozeznania i ścisłości, możecie też przejrzeć logi serwera z dzisiejszą datą i godziną z demka :))) Edytowane 5 Lutego przez InFiNiTy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eSeMeL Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) Grałem dzisiaj przeciwko niemu i co tu dużo mówić, wystarczy obejrzeć powyższe demko, lub chwilę z nim pograć. Do tego obraża wszystkich dookoła, a jego śmieszne ego jest tak wyj*bane w kosmos... Gość myślał, że trafił na jeleni... Dobra robota! Edytowane 5 Lutego przez eSeMeL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 5 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 5 Lutego HLTV demko zlagowane jak zwykle, wiec nawet nie chce mi się tego komentować, ale calkiem niedawno został na innej sieci zbanowany przez ac za anty ss cfg, więc niech @ Zawiszak?zdecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawiszak? Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Proszę o nadanie perma dla tego zawodnika pozdrawiam 😀 1 REDEVIL, 6 Lutego Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi