Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Technics - 24 lata doświadczenia ( pff, ciekawe... )

InFiNiTy

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: InFINiTy
Nick podejrzanego: technics
STEAM_ID/IP podejrzanego: STEAM_0:1:23155642
Rodzaj cheata: Dobrze skonfigurowany AIM + WH / Legithack? Nie wiem, nie po to tu przychodzę.
Data/Mapa: 05.02.2023
Serwer (mod): DD2
Dowody: No to niech zacznie się zabawa!

Delikwent tłumaczy swojego skilla 24 letnim doświadczeniem, meanwhile jego konto Steam:
image.png.0f5ab129f20e4d113562c10b6b30fe97.png

Wyjaśnijcie mi jedną rzecz, od kiedy k**wa skillowiec ma VACa na Steamie + 3,345 / 24 to raczej 169 dni czyli + / - pół roku, a NS nie wliczam bo tam mógł się palić do woli i nikt go za to nie rozliczy :peepofinger:

image.png.8553bfbb3179aeb4011b7743966cf946.png

BANID: Spoko! Wszystko czyściutko, co może pójść nie tak! 24 lata gry powiadasz? Hmm a konto masz od 2k9... Ależ przykrość.... A sprawdził go ktokolwiek kiedykolwiek WarGodem? Jakie jest prawdopodobieństwo tego, że ów "mistrz władania bronią palną" nie jest najzwyczajniej pieprzonym oszustem? W dodatku na HPP lub innym niewykrywalnym legicie?

Polecam obejrzeć demko z mapy: KLIKNIJ MNIE ALE JUŻ!

Chłop jeszcze chciał mnie wyciągać na fastcupy :kekw: Jakbym nie wiedział jaki jest tam poziom :peepoGiggle: Leżałby i łamałby klawiature jakby zaczął tam grać. Dla mnie zablokowany na modelu spray i run & gun w banie przy celności na poziomie niemal zerowym na tym sposobie strzelania jest wystarczająco dobrym dowodem, wystarczy przyjrzeć się demku, ja go rozpisywać nie muszę bo nie moje w tym zadanie.

Decyzja w tym momencie należy wyłącznie do zespołu CSP, w każdym razie ten tutaj że się tak grzecznie wyrażę kolega kaszel rujnuje rozgrywkę graczom grającym totalnie legitnie. Jak na moje powinien wyrwać bana a co będzie to będzie, paru graczy mniej chyba nie zrobi wam różnicy przy jednym takim spoconym ( żeby nie powtarzać odj**anym ) delikwencie.

PS. Dla większego rozeznania i ścisłości, możecie też przejrzeć logi serwera z dzisiejszą datą i godziną z demka :)))

Edytowane przez InFiNiTy
  • Dzięki 1
  • Haha 1

Grałem dzisiaj przeciwko niemu i co tu dużo mówić, wystarczy obejrzeć powyższe demko, lub chwilę z nim pograć. Do tego obraża wszystkich dookoła, a jego śmieszne ego jest tak wyj*bane w kosmos... Gość myślał, że trafił na jeleni... Dobra robota! :MLADY:

Edytowane przez eSeMeL
  • Super! 1

• Właściciel CSPG
WŁAŚCICIEL

HLTV demko zlagowane jak zwykle, wiec nawet nie chce mi się tego komentować, ale calkiem niedawno został na innej sieci zbanowany przez ac za anty ss cfg, więc niech @ Zawiszak?zdecyduje

image.png.de525fc83ef7b13abb1b0961992780c8.png

image.png.81bf3bbd751cf123e9d610df4f185732.png

image.png.50d0c2fa7e17f517b20ffde7b2096eab.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...