VIP xActive Napisano 7 Lutego VIP VIP Udostępnij Napisano 7 Lutego Czym się pasjonujecie? GG: 74761306 Discord: xActive#2620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłoszek Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Muzyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 7 Lutego Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 7 Lutego Mam kilka takich rzeczy m.in działanie w Stowarzyszeniu, które zrzesza pasjonatów pogody mówiąc po naszemu łowców burz - od prawie roku działam tam już od wewnątrz i jestem członkiem ds. relacji i systemu raportów. Poza tym to spacery, słuchanie muzyki. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrmrmrYT Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Dla mnie jest to piłka nożna. Jest to po prostu niesamowite, jak grupka ludzi może sie zgrać, przewidywać nawzajem swoje ruchy. Po prostu banie wyrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi