kuba Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Witam administrację :) Nick:Ⓚ Ⓤ Ⓑ Ⓐ Imię: Kuba wiek:18 Doświadczenie w adminowaniu: Admin na kilku innych serwerach Czy umiem rozpisać demko:Tak Status Prime: Posiadam Znajomość SourceMod: Całkiem dobra bez problemu ogarniam Link do GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/Ⓚ%20Ⓤ%20Ⓑ%20Ⓐ/91.224.117.90:27090/ Steam ID: 76561198936484820 Czy akceptuje regulamin serwera: oczywiście Coś o sobie: Hobby- różne sporty, dużo czasu spędzam na koputerze jak cs to serwerek czasem jakies mm, uważam że sprawdziłbym sie w roli admina spora aktywność, cieszę sie dobrymi relacjami z innymi graczami na serwerze, kulturka Mikrofon: oczywiście Kontakt: Steam, dc-Kubba#4234 Mam nadzieje ze przemyślicie i że dacie mi szanse sie wykazać pozdrawiam miłego dzionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 10 Lutego Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 10 Lutego @ Noxia @ Leayo @ Michael @ Ja to Topka @ BIG FRONT ZAKOLE @ DYMQ @ Krzychu JP - zapraszam do wypowiedzi na temat kandydata na stanowisko. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leayo Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego +aktywność +doświadczenie Kuba powinien dostać szansę, znam go wydaje mi się że jest fajna ogarniętą osoba. 1 Leayo. Mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu JP Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Odnośnie Kandydata mogę powiedzieć że chłopak jest: +aktywny na serwerze +jest pozytywna osoba +,jest lubiany na serwerze +Kultura jest okej Chciałbym więcej napsiac na ten temat lecz nie umiem nic więcej wymyślić pewnie znalazłyby się minusy i wady ale no moim skromnym zdaniem możemy dać szansę Kubie. I poddać go pełnym 2 tygodnią okresu próbnego. Po czym stwierdzić czy pasuje do naszego grona administracji. Jestem za. 👾👾👾👾👾 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego Krótko mówiąc jestem na tak <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 11 Lutego Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 11 Lutego Przyjmuje na 2 tygodniowy okres próbny. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Wolfiee, 25 Lutego @ kuba nie przechodzi okresu testowego, przez notorycznie popełniały błąd przy nadawaniu blokad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 11 Lutego Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 11 Lutego Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi