Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

[ODRZUCONE]Podanie na Admina

Monster2k

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Monster2k

Imię: Marcin

Doświadczenie w adminowaniu: Jak najbardziej jest, również od siebie dodam iż na serwerze większość "nowych kont" prowadzone przez osoby które używają oprogramowań są poprostu bezkarne na serwerach, liczę na wyeliminowanie potencjalnych os

Czy umiem rozpisać demko: Nie rozumiem??.... z góry przepraszam za ten podpunkt lecz nie byłem adminem na żadnym serwerze w żadnej grze od bardzo długiego czasu. Byłem adminem w grach Team Fortress 2, CSGO [Alkoskill.pl - lecz na tym serwerze otrzymałem wydalenie z ekipy serwera z powodu tego iż kicknąłem drugiego "świeżego admina" 4fun] , Minecraft. 

Status Prime: Oczywiście że jest.

Znajomość SourceMod: Również tak samo jak z podpunktem o demko.

Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/✪ Monster2k/91.224.117.90:27090/        "  https://www.gametracker.com/player/Monster2k/91.224.117.90:27090/  -------- W tym podpunkcie daje 2 profile, z powodu tego iż oba są moje, natomiast dlaczego? przez formatowanie systemu windows kilka miesięcy temu z czego przenosi się zmiana IP. Z tego co możecie zauważyć grałem u was trochę czasu, a potem społecznościowe mi się obrzydły ale wróciłem bo trochę nudów się zrobiło, a na zabicie czasu zawsze można se odpalić serwerek;)

Steam ID: STEAM_0:0:201928261 

Czy akceptuje regulamin serwera: Oczywiście, akceptuję wasz regulamin.

Coś o sobie: Witam serdecznie, nazywam się Marcin, pochodzę z pierwszej stolicy RP. wieku nie muszę podawać ze względu na to iż umieszczony on został w podpunkcie. Zacznijmy od tego iż zajmuję się aktualnie budowlanką w szkole branżowej pierwszego stopnia. Od dzieciństwa bardziej się interesowałem grami komputerowymi, typu Team Fortress 2 czy oczywiście aktualny Counter Strike Global Offensive. Pierwszą grą w którą zagrałem było to Miecze i Sandały 2 [Swords And Sandals 2]. Od momentu wejścia w grę CSGO, odrazu odpaliły mi się ogromne chęci do rozwoju w tej produkcji od VALVE. Aktualnie posiadam na swoim karku kilku-letnią już przygodę z nią i nie przestaję mi się nudzić granie w to samo, oglądam wszelakie turnieje które mają miejsce w świecie samej gry tj. e-sport, mówiąc krótko od siebie jestem w stanie się wybić jak najbardziej w stronę tej bardziej profesjonalnej ale mam bardzo słabego kompa tj. laptop [Komp stacjonarny inwestycja maj/kwiecień] to uniemożliwia mi to podążanie tą ścieżką, większość osób może się ze mnie wyśmiać ale każdy ma swoje marzenia i chciałby je spełnić chociaż w 75%, przez lata czasu osiągnąłem dość imponujące myślenie tj. IQ co jak zagrać itd, oraz umiejętności wykorzystywania AWP oraz Tec-9 [tzw. MAC-9 dla mnie] od siebie dodam profil faceit na którego polecam przejść i obejrzeć statystyki które osiągnąłem na tej platformie https://www.faceit.com/pl/players/poootisman / niestety Laptop uniemożliwia mi grania faceitów. Teraz zbaczmy z tematu o skillu itd. Moim pierwszym celem w życiu był Informatyk którego odpuściłem na pracę fizyczną, niestety według mnie źle zrobiłem bo lepiej się czuję przy samej grze i rozwijaniu się w niej niż fuktycznie w pracy fizycznej. Jestem osobą miłą, sympatyczną, nie toksyczną, zabawną, lubi pośmieszkować, szanującą inne osoby jak one mnie, nie szukającą konfliktów ale jeżeli dojdzie do takiej sytuacji to szybko próbuję to naprawić, dojrzałą emocjonalnie, szybko się uczę, stanowczą.

Mikrofon: Jest, działa sprawnie.

Kontakt: Monster2k#9031 , bądź bezpośrednio na steamie. 

Liczę na bardzo pozytywne rozpatrzenie mego podania na posadę administratora na waszym serwerze, życzę udanego wieczoru i oczekuję na rozważenie oczywiście jestem pozytywnie nastawiony co do grania na serwerze tj. [powrót na społecznościówki więc będę aktywny praktycznie codziennie w godzinach popołudniowych oraz wieczornych] oraz jestem otwarty na propozycję "okresu próbnego wynoszący x czas" myślę że jeśli otrzymałbym taką ofertę to nie odrzuciłbym jej, wykorzystał okazję oraz pokazania że jestem wart tej posady.

Podpisał Monster2k

z poważaniem dla

Właściciela/administracji serwera CSPoligon.

• Super! 1

• Właściciel Serwera

@ Noxia @ Leayo @ DYMQ @ Krzychu JP @ Michael @ BIG FRONT ZAKOLE@ Ja to Topka @ kuba proszę o wyrażenie opinii na temat kandydata na stanowisko administratora. Przypominam o podaniu 3 argumentów za/przeciw. Z racji problemów z GT i usunięciem naszego serwera z serwisu, wyjątkowo nie biorę pod uwagę wyników. Gracz jest znany z serwera, więc myślę, że nie będzie z tym problemów.

• Super! 2

Jak nie dasz rady to i tak dasz radę!

Ostatnio spędzam dużo czasu na serwerze widziałem Marcina kilka razy ma niecałe 3h na serwerze wiec więc ja go nie znam.

+ za kulturę  

• Super! 1
Wolfiee,

Podaj jeszcze dwa argumenty - regulamin forum.

Nie znam kolegi ale +za to że się ładnie rozpisał 

730268545_kote.jpg.32c7a6caab8edf0c86b51b0982f0c079.jpg

• Właściciel Serwera

Ładnie rozpisane podanie, rzadko takie spotykałem w swojej "karierze". Fajnie, że powiedziałeś coś o sobie za to duży plus, chcesz dać się poznać od samego początku. 

W dniu 13.02.2023 o 23:16, Monster2k napisał:

Znajomość SourceMod: Również tak samo jak z podpunktem o demko.

Byłeś adminem na innej sieci, więc to pytanie to powinno być zaskakujące - mogę wnioskować, iż nie do końca zapoznałeś się ze wzorem, poniżej znajduje się skala znajomości SM.

W dniu 13.02.2023 o 23:16, Monster2k napisał:

Czy umiem rozpisać demko: Nie rozumiem??.... z góry przepraszam za ten podpunkt lecz nie byłem adminem na żadnym serwerze w żadnej grze od bardzo długiego czasu.

W tym podpunkcie chcemy wiedzieć czy wiesz jak ukazać akcje, które według Ciebie były za tym, by zbanować danego użytkownika za cheaty.

Finalnie, mając na uwadze, to iż admini nie kojarzą Cię za dobrze z serwera, podanie odrzucam. Daj się lepiej poznać na serwerze i napisz ponownie za jakiś czas.

Jak nie dasz rady to i tak dasz radę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...