gowacz Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Ogółem dnia 17.02.2023 administrator JarekPasha dał mi bana na serwer. Otóż wczoraj na moim drugim koncie do cs zastałem blokade VAC przez overwatha przyznaje się do cheat'ów aka skinchanger, ale założyłem tego samego dnia czyli 16.02.2023 nowe konto, na którym obecnie mam bana na waszym serwerze i na którym planowałem grać czysto, ponieważ nie chciało mi się wydawać 70zł na każde konto do pogrania ze znajomymi w cs'a dlatego chce się odwołać od bana, bo wasz serwer to jedyny, na którym mogę sobie potrenować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 17 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 17 Lutego Vac na mainie. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 17 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 17 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi