Admin Serwera CSGO Plastuś Napisano 19 Lutego Admin Serwera CSGO Udostępnij Napisano 19 Lutego Nick: Plastuś Imię: Adrian wiek: 3 marca 15 Doświadczenie w adminowaniu: Byłem tu adminem lecz średnio miałem z czasem i no przestałem pełnić te funkcje + miałem przerwe od csa ale byłem właśnie na arence straej jeszcze i jestem aktualnie na nowej wersji mirku 1 i 2 i myśle że szło mi całkiem dobrze Czy umiem rozpisać demko: Umiem mogę podać przykład jak poprosicie Status Prime: jest Znajomość SourceMod: 4/10 Link do GameTrackera: nie mogę siebie znależć nie wiem czemu ale mało mam przegrane na tym koncie i ogólnie na serwerze bo w csa znowu gram od jakiś 2 tygodn oczywiście będę grał jak najczęściej Steam ID:76561199477322105 mam nowe konto bo stare ukradli Czy akceptuje regulamin serwera: oczywiście Coś o sobie: Mam na imie adrian mieszkam w wielkopolsce lubię grać w piłke i oglądać mecze oczywiście lubię też gry komputerowe takie jak cs/fifa/gta czasami jak nie mam co robić to robię sobie muzyczke a i tylko dodam że chciałbym tu zostać adminem bo jestem osobą która lubi pomagać i utrzymać porządek na serwerze Mikrofon: jest dobry Kontakt: GARSTEK81 #5431 fb Adrian Garstecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 19 Lutego Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 19 Lutego Na ten moment podanie odrzucam. Pokaż, że mogę Ci zaufać, bo poprzednim razem nie zrezygnowałeś z pełnienia tej funkcji, a otrzymałeś degrada za zerową aktywność. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 19 Lutego Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 19 Lutego Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi