abkoxx Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Twój nick:abkox Nick admina banującego: (nie pamietam nazwy.) Data/Mapa:07.02.2023 cs_max IP/SteamID: STEAM_0 : 0 : 9049349 Serwer (mod): cod mod 201 Opis sytuacji: gralismy mapke cs_max i dostalem wrzucenie ssy tutaj link do pobrania ss: https://www12.zippyshare.com/v/qnVdFWaU/file.html Wycinek z konsoli:[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : abkox [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na CsPoligon.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cspoligon.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 9049349 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.206.96.97 Wyjaśnienia: Witam wstawiam pozno ssy poniewaz miałem problem z zarejestrowaniem się na wasze forum nie przychodziła mi aktywacja konta (stąd tez nazwa przez 2x bo musiałem na nowo dzisiaj) akurat musiałem wyjść do pracy i nie mogłem już wstawić ssy. A rano wyjeżdżałem na ferię i dopiero teraz wróciłem więc wstawiam ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitus998 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Ssy czyste , ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abkoxx Napisano 20 Lutego Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego dziękuję za szybkie rozpatrzenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 20 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 20 Lutego No nie powiem minęło troche czasu, ale też przekonuje mnie tłumaczenie. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 20 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 20 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi