Chmurka17 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego Twój nick: Chmurka17 Nick admina banującego: Miloszek Data/Mapa: wczoraj 21.02.2023 mapy nie pamietam IP/SteamID: STEAM_1:0:123521619 Serwer (mod): [KONKURS] [FREE VIP STEAM] Cs-Poligon.pl [JailBreak} Opis sytuacji: Sprawa wyglada tak ze jestem nowy na tym modzie i nie wiedziałem że nie mozna wychodzić z ct, nie znałem regulaminu z lewnistwa ale teraz obiecuje poprawe i przeczytam 2 razy regulamin. Wycinek z konsoli: nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 22 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 22 Lutego @ xActive@ Miłoszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłoszek Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego teraz dostaniesz unbana ale ostrzegam, nastepnym razem nie bedzie taryfy ulgowej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 22 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 22 Lutego Jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 22 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 22 Lutego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi