NiE PoDsKaKuJ! Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Nick: *NSB* *NiEPoDSKaKuJ!* Nick Admina: Pitus998 Steam ID/IP: 80.65.213.95 Czas zdarzenia/data: Około godziny 18:00 23.02.2023 Serwer (Mod): 201lvl cod mode Opis sytuacji: Grałem sobie normalnie w csa świetnie się bawiłem aż do czasu gdy zobaczyłem, że zostałem zbanowany mapa cs_max Link do bana w amxbans: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : *NSB* *NiEPoDSKaKuJ!* [AMXBans] Powod : ' Cheatowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cspoligon.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 56331232 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 80.65.213.95 ' [AMXBans] ======================================== Link do SS'ów: Nie mam ich ale wysyłam SS z miejsca gdzie powinny być. Proszę o unbana bo miałem zamiar być najlepszym komandosem na serwie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinovskyy. Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Sprawdź czy masz demko z serwera w folderze cstrike, powinno mieć nazwe cod cspoligon i wrzuć gdzieś na hosting, podeślij linka w odpowiedzi. Czekam również na demko pitus @IGN: Malinovskyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiE PoDsKaKuJ! Napisano 23 Lutego Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) To jest folder Csstrike i dałem według daty zaznaczyłem ci tu na czerwono Edytowane 23 Lutego przez NiE PoDsKaKuJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinovskyy. Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego No to czekamy az admin wrzuci demko i przeanalizujemy @IGN: Malinovskyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiE PoDsKaKuJ! Napisano 23 Lutego Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego No okej, szkoda bo dziś wolny wieczór to chciałem se pograć no ale mus to mus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinovskyy. Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Gracz odbanowany 1 @IGN: Malinovskyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi