Admin Serwera CSGO Plastuś Napisano 3 Marca Admin Serwera CSGO Udostępnij Napisano 3 Marca Nick: Plastuś Imię: Adrian wiek: 15 Doświadczenie w adminowaniu(mile widziane bezpośrednie linki do podań z innych sieci, wysylane w prywatnej wiadomości): jestem adminem na arence + byłem tu kiedyś i myślę że szło mi dobrze jednak popełniłem głupi błąd i nie grałem chciałbym go naprawić i poprosić o ostatnią szanse Czy umiem rozpisać demko(podaj przykład): umiem pobieram demko wrzucam je do folderu odpalam w csie wchodze i opisuje sytuacje Status Prime: jest Znajomość SourceMod: 4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Plastuś/91.224.117.90:27105/ na starym miałem lepsze o wiele lepsze staty Steam ID:76561199477322105 Czy akceptuje regulamin serwera: oczywiście Coś o sobie: Mam na imię Adrian mam 15 lat mieszkam w wielkopolsce lubie grać w piłke i oczywiście w gry komputerowe głównie cs Mikrofon: jest dobry Kontakt: fb Adrian Garstecki ig z_a_l_n_o dc GARSTEK81 #5431 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 3 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 3 Marca Popraw aktywność i wtedy napisz podanie. na ten moment odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 3 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 3 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi