Monster2k Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca (edytowane) Nick: Monster2k Imię: Marcin wiek: 17 Doświadczenie w adminowaniu: Jest jak najbardziej. Czy umiem rozpisać demko: Szacowałbym tą umiejętność w granicach skali 5/10. Status Prime: Jest jak najbardziej. Znajomość SourceMod: 5/10. Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Monster2k/91.224.117.90:27090/ Steam ID: STEAM_0:0:201928261 Czy akceptuje regulamin serwera: Jak najbardziej go akceptuję. Coś o sobie: Myślę że nie muszę się tutaj rozpisywać ze względu na to że pisałem 13 lutego podanie, gdzie opisałem się w 100%. ten podpunkt odsyłam do "odrzuconego podania na admina" - Mikrofon: Jest. Kontakt: Monster2k#9031, przesiaduję na serwerze discord:) Miałem napisać za jakiś czas i myślę że ten czas nadszedł, i pisze drugi raz. Serdecznie pozdrawiam właścicieli i innych administratorów serwerów CS-Poligon. Edytowane 5 Marca przez Monster2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 5 Marca Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 5 Marca Na chwilę obecną rekrutacja jest zamknięta. cl 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 5 Marca Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 5 Marca Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi