Revcioo Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca (edytowane) Nick: Revcio Imię: Marcel wiek: 22 Doświadczenie w adminowaniu(mile widziane bezpośrednie linki do podań z innych sieci, wysylane w prywatnej wiadomości): Dawno temu cs-potegowo/just4players Status Prime:Posiadam Znajomość SourceMod: 4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/revcio/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_0:1:106139149 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Cześć jestem Marcel,pracuje w hotelarstwie. Mikrofon:Posiadam Kontakt: https://steamcommunity.com/id/youngrevcioo/ Edytowane 6 Marca przez Revcioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Serwera CSGO Plastuś Napisano 6 Marca Admin Serwera CSGO Udostępnij Napisano 6 Marca + wiek + doświadczenie + gt + prime + mikrofon jako gracz lubię tego pana wydaje się miły i symaptyczny podanie również nie ma wad przynajmniej według mnie dałbym mu szanse Za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Pasza Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Same plusy i tego Pana. Brac go bo maly kryzys mamy😉😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Marca Wszystko z podaniem jest pięknie, ale zdecydowałem się je zawiesić na długość tygodnia aby zobaczyć jak to będzie wyglądało z aktywnością. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 20 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 20 Marca Decyzja miała zapaść w czwartek, ale została przedłużona do dzisiaj z uwagi na zgłoszoną nieobecność.. aktywność nie jest jakaś fantastyczna, ale zdecydowaliśmy się, że damy Ci szansę.. tak więc podanie zostaje przyjęte.. Wkrótce odezwę się do Ciebie w prywatnej wiadomości na steam lub dc i dogadamy szczegóły. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 20 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 20 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi