Admin Serwera CSGO Plastuś Napisano 9 Marca Admin Serwera CSGO Udostępnij Napisano 9 Marca Nick: Plastuś Imię: Adrian wiek: 15 Doświadczenie w adminowaniu(mile widziane bezpośrednie linki do podań z innych sieci, wysylane w prywatnej wiadomości): jestem adminem na arence + byłem tu kiedyś i myślę że szło mi dobrze jednak popełniłem głupi błąd i nie grałem chciałbym go naprawić i poprosić o ostatnią szanse Czy umiem rozpisać demko(podaj przykład): umiem pobieram demko wrzucam je do folderu odpalam w csie wchodze i opisuje sytuacje Status Prime: jest Znajomość SourceMod: 4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Plastuś/91.224.117.90:27105/ na starym miałem lepsze o wiele lepsze staty Steam ID:76561199477322105 Czy akceptuje regulamin serwera: oczywiście Coś o sobie: Mam na imię Adrian mam 15 lat mieszkam w wielkopolsce lubie grać w piłke i oczywiście w gry komputerowe głównie cs Mikrofon: jest dobry Kontakt: fb Adrian Garstecki ig z_a_l_n_o dc GARSTEK81 #5431 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Marca Aktywność z tego co widzę trochę poprawiłeś co jest na plus, ale patrząc na Twoją aktwyność z arenki gdzie aktualnie jesteś adminem, to nie wydaje mi się, żebyś podołał w ogarnianiu dwóch serwerów Niestety muszę odrzucić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi