Raze Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca (edytowane) Twój nick: Raze Nick admina banującego: Ozi Data/Mapa: Mirage 16.03.2023 22:32 SteamID: STEAM_0:1:509278310 Serwer (mod): MIRAGE 1 - 91.224.117.90:27105 Opis sytuacji: Nawet nie wiem co się stało, po prostu dostałem randomowego bana za walle Ig byłem za dobry kekw Link do bana: https://cspoligon.pl/playerpanel/sourcebans/bans/10861/ Moja perspektywa: https://medal.tv/games/csgo/clips/ZTxziq1tUuz9K/d133729vIcD6?invite=cr-MSw4cm4sMzUwMzkyOTgs Edytowane 16 Marca przez Raze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Marca Zapraszam @ Ozido rozpiski https://e90.gotv.pro/srv69369/auto-20230316-2202-de_mirage.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozi Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca (edytowane) Po pierwsze to nie jest to Demo z tego meczu bo wyszedl z servera :) Edytowane 16 Marca przez Ozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Marca Na demku, które podesłałem jest przez kilka pierwszych rund, wychodzi, potem wraca po kolejnych kilku rundach i dostaje bana, więc to jest na pewno poprawne demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raze Napisano 17 Marca Autor Udostępnij Napisano 17 Marca Dobra sam rozpisze to demo: Od 4:40 do końca rundy widocznie grałem legit, sprawdzałem kąty, nic 7:33 - Popatrzyłem przez przypadek na typa przez ścianę, tak mi się peaknęło tam 8:43 - Analogiczna sytuacja do powyższej, nie wiedziałem o smoke i instynktownie peaknąłem patrząc przez smoke na typa Potem wychodzę z serwera Wracam na ok. 21:00 i jestem podczas rundy chwilowo afk 22:24 - Rzucam moło prosto na typa, nie wiedząc, że on tam jest - było 3 CTków i paka w miejscu z dala od moich teammatów, więc stwierdziłem, że CT pewnie broni paki, a jako że miałem util w postaci moło, to rzuciłem za boxy na midzie (i tak mnie typ zabił) 24:00 - Prefire, bo słyszałem wcześniej, że jest na blisko, widać też, że zmieniłem od razu stronę, mimo że zobaczyłem CTka - nie wiedziałem z której strony jest Dziękuję i smacznej kawusi, pozdrawiam Raze mający ok. 6-12 miesięcy doświadczenia jako admin, technik i UB team na wielu różnych serwerach, od OnlyMirage, przez 5 maps, aż po Surf RPG, znający się na cheatach, bo sam dawno temu na nich grałem i bawiłem się w ich programowanie Jeszcze raz, smacznej kawusi i pozdrawiam @ Ozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raze Napisano 17 Marca Autor Udostępnij Napisano 17 Marca * W przypadku braku wyjaśnień ze strony admina do 24H ban zostaje zdejmowany, a admin ponosi konsekwencje. Pozdrawiam i proszę o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 17 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 17 Marca Czas na rozpiskę minął, Ozi tego nie zrobił, więc zostaje ukarany ostrzeżeniem.. Btw demko czyste, ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 17 Marca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 17 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi