Szymus---- Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Witam kilka miesięcy temu dostałem bana z powodu wyzwiska gracz bo powiedziałem że jest simpem ponieważ simpował do dziewczyny i przepraszam za moje zachowanie mój nick: ★ 𝖇 𝖑 ☻ 𝖇 ★ id steam: 76561199161437593 fajnie by było jak by się dało ogarnąć bana pozdro link do porfilu https://steamcommunity.com/profiles/76561199161437593/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Kwietnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Dość nietypowa sytuacja, ponieważ o 22:03 zostal nałożony perm silence za brak kultury Tylko po to, żeby po 22:06 poprawić na perm bana za "seksizm" proponuję dojść do konsensusu i zostawić perm silence'a, ale zdjąć bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymus---- Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia czyli nie będe miał perma :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 7 Kwietnia Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 7 Kwietnia W takim razie ban zostaje zdjęty, ale perm silence zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 7 Kwietnia Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi