XereeQ Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Twój nick: XereeQ Nick admina banującego: Grzech- Data/Mapa: 09.04.2023/Mirage SteamID: STEAM_1:1:635989383 Serwer (mod): Mirage 5v5 Opis sytuacji: Ogólnie to sprawa wygląda tak, że miałem bana na tym serwerze kiedy był stary właściciel i nazwa była "katujemy.eu" i ban był za multikonto ale gdy jest teraz nowy właściciel serwera i z tego co wiem był ub all czyli tego bana nie powinienem mieć ale taki Grzech- daje mi bana za to samo chociaż można powiedzieć, że to nie ten sam serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Kwietnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Ja nic o amnestii nie wiem, więc @ Wolfiee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 9 Kwietnia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 49 minut temu, REDEVIL napisał: Ja nic o amnestii nie wiem, więc @ Wolfiee Prawdę mówiąc też nic o tym nie wiem - ban zostaje. 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi