geralt Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Twój nick: Leny Nick admina banującego: niepamiętam Data/Mapa: mirage a daty nie pamiętam jakoś z miesiąc temu SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198877438181/ Serwer (mod): only mirage 2 Opis sytuacji:grałem z kolegą i on na discordzie powiedział mi gdzie znajduje się 2 przeciwników. Admin zbanował mnie za wallhacka. Ta sytuacja się więcej nie powtórzy. Pamiętaj! * W przypadku braku wyjaśnień ze strony admina do 24H ban zostaje zdejmowany, a admin ponosi konsekwencje. * Odwołanie może pisać tylko osoba zbanowana, nie osoby trzecie. * Temat należy napisać ze wzorem widniejącym wyżej. Tematy napisane bez wzoru mogą zostać przerzucone do kosza. * Niestosowanie się do regulaminu może być karane ostrzeżeniem lub usunięciem tematu! * Odwołanie można napisać maksymalnie do 24H od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę. * Każdy administrator ma obowiązek przy rozpisywaniu demka, podać konkretny link do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 10 Kwietnia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 29 minut temu, geralt napisał: * Odwołanie można napisać maksymalnie do 24H od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę. Bana otrzymałeś 26.03.2023 od DymQ. Nie widzę, żadnego usprawiedliwienia zwłoki. Przyznajesz się do podawania infa na dc, tak więc złamałeś zasady serwera, za które zostałeś ukarany. Ban zostaje. 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi