vtpDuness Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Nick: vtp.Duness Imię: Maciej wiek: 24 Doświadczenie w adminowaniu(mile widziane bezpośrednie linki do podań z innych sieci, wysylane w prywatnej wiadomości): Raz admin na uWujka 2019 rok + 4 dni otwarta własna sieć z hostingiem Czy umiem rozpisać demko(podaj przykład): Tak Status Prime: Jest Znajomość SourceMod: 7/10 ( ciągle pracuje w temacie, pomagam obecnie znajomemu w stworzeniu GunGame ) Link do GameTrackera: GameTracker.com : Player Page for vtp.Duness Steam ID: ID Steam: 76561198801837986 Czy akceptuje regulamin serwera: Oczywiście Coś o sobie: Jestem Maciej, mam 24 lata - na codzień prowadzę jednoosobową działalność gospodarczą o tematyce motoryzacyjnej, jest to też jednym z moich hobby. Na codzień coś tam kręcę przy autach, poprzez zdalny tryb pracy posiadam troche więcej czasu na grę, głównie w godzinach nocnych - gdzie również zauważyłem brak obecnej administracji w potrzebnych sytuacjach. Staż na serwerze nie jest wielki ale to tylko staż i jest do nadrobienia, myślę, że z uwagi na doświadczenie w grzę, jestem w stanie wychwycić więcej " gagatków " używających wspomagaczy. Na obecnym koncie posiadam +- 1500 godzin, jest to konto typowo pod faceit. W wiadomości prywatnej mogę podać kilka linków do kont które zbudowałem a następnie zostały sprzedane. Jestem w pełni zrównoważony psychicznie i bardzo ciężko mnie wyprowadzić z równowagi. Do każdej sprawy podchodzę indywidualnie, bez stronniczości czy tak zwanego " kolesiostwa ". Pozdrawiam cały zarząd. Mikrofon: Jest Kontakt: Steam, gierka - z uwagi na ochronę prywatności mogę podać facebook. piasek_rs3 - instagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 15 Kwietnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Piszę to z wielkim żalem i bólem, ale niestety z uwagi na cheatowanie, którego się dopuściłeś na w\w serwerze jestem zmjuszony odrzucić to podanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 15 Kwietnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi