Admed Ali Al Assal Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Nick: kavosko Wiek: 22 Data rejestracji na forum: 10.12.2022 Czas spędzony na forum: 17h Doświadczenie w ocenianiu: Dosyć spore, byłem już w "UBT" i bardzo dobrze sobie tam radziłem. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Posiadam ogromne doświadczenie jeżeli chodzi o grę, 8 lat w samego CS:GO, a łącznię w serię CS z 13 lat. Przez ponad 2 lata utrzymywałem topową "10" na faceit, o globalu to nawet nie wspominam bo przez 4 lata nie spadłem z tej rangi. Grając na najwyższym poziomie wielokrotnie spotkałem różnej maści oszustów, z różnymi configami cheatów i potrafię je bardzo sprawie wykryć. Nigdy nie banuje gracza, do którego nie jestem pewny że używa wspomagaczy, to tłumaczy czemu jeszcze nie miałem odwołania od nałożonych przeze mnie blokad za cheaty. Potrafię analizować demka i nie skupiam się tylko na jak "ktoś" strzela, ale biorę pod lupę ogół jego gry. Przy osądach uwzględniam coś takiego jak domniemanego "farta", bo nie każdy po dziwnej akcji musi być cheaterem. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Staram się na bieżąco przeglądać forum, wchodzę po kilka razy dziennie. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Kwietnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi