Hanter Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Twój nick: Hunter Nick admina banującego: Admed Ali Al Assal Data/Mapa:28.04.2023 godzina 12:45 SteamID:76561198054986418 Serwer (mod):OM1 Opis sytuacji: Rozmowa na temat gry , typu gadanie o durnotach i podawanie infa . W pewnym momencie w sposub nie obraźliwy nazwałem REDEVIL'a BUMER gdze te słowo nie jest obraźliwe dostałęm bana. Bumer - osoba która nie umie się bawić wygłupiać itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admed Ali Al Assal Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Link do demka https://e90.gotv.pro/srv69369/auto-20230428-1219-de_mirage.dem.zip,akcja rozpoczyna się 11:10 A swoją kulturą popisałeś się 12:45 cytuje "Na pierwszym miejscu wiara, na drugim rodzina, jebać Redevila". Dziwne że jako admin na tej serwerowni obrażasz właściciela sieci. I taki jeszcze momencik 20:45 Decyzje co do twojego bana podejmie @ REDEVIL z racji że ja tego bana Ci nałożyłem. Myślę że @ Wolfiee powinien też zobaczyć tą sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanter Napisano 28 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia ''Dziwne że jako admin na tej serwerowni obrażasz właściciela sieci." Bycie adminem to jedno ,ale jestem nim gdy tego potszeba . jestem osobą która się wygłupia i ciśnie bekę. żeczywiście czasami wygrywa debilizm, dlatego wiele osub mnie zna bo nie jestem drentfy . Pozdrawiam REDEVIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Kwietnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Kwietnia "Jebać Redevila" z opisu brzmi znacznie gorzej niż to było rzeczywiście.. Nie czuję ofensywy w tych słowach, bardziej głupkowata gadka dla contentu. ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Kwietnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi