HEXUU_ Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Twój nick: Caycu Nick admina banującego: Cichy Data/Mapa: 27.04.2023 19:40 SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199495657731/ Serwer (mod): Mirage 5vs5 91.224.117.196:27015 Witam dlaczego mam mieć bana na tej serwerowni i za co ? Bana na starym Katujemy nie mam. Wiec o co chodzi ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 29 Kwietnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Zanim zablokuje Ci możliwość dodawania postów, to spróbuję raz jeszcze wytłumaczyć.. nie wiem po co, ale może jestem masochistą. NIEKTÓRE serwery gdy zostają sprzedane na inne sieci decydują się na przeprowadzenie amnestii czyli skasowania całej bazy danych z bansa i dania ludziom drugiej szansy. @ Maxerekoraz @ WolfieeNIE powtarzam NIE zdecydowali się na taki ruch ergo WSZYSTKIE bany, które zostały nałożone na poprzedniej sieci POZOSTAJĄ aktywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 29 Kwietnia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi