Łysy Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Nick: Łysy Imię: Ksawery wiek: 17 Doświadczenie w adminowaniu: 7/10 Czy umiem rozpisać demko: tak Status Prime: aktywny Znajomość SourceMod: 10/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/ŁYSY/91.224.117.196:27015/ Steam ID: STEAM_1:1:596236531 Czy akceptuje regulamin serwera: tak Coś o sobie: Miałem poprzednio okazję pełnić funkcję administratora na podobnym serwerze oraz jestem aktywnym graczem cs.poligon Mikrofon: tak Kontakt: discord: Łysy#9913 Edytowane 4 Maja przez bagi 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy.06 Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia jestem na zdecydowanie na tak bardzo często aktywny grasz doswiadczenie bardzo duże bardzo malo konfliktowy moim skromnym zdanie potrzebujemy nową osobę w administracji ponieważ niektóre osoby wygraly tego admina chyba w chipsach i nie wchodzą praktycznie na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia jestem na tak jak najbardziej łysy poprposił mnie jak i innych abyśmy mu napisali, że jesteśmy na tak pozdro mordy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragnar Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja jestem na tak często go widzę na serwie doświadczenie miły gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagi Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja (edytowane) Aktywność dobra Doświadczenie jakieś jest Akceptuje na tydzień próbny. Odezwij się w wiadomości prywatnej. Edytowane 4 Maja przez bagi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi