krispy Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja (edytowane) Twój nick: krispy Nick admina banującego: --- Data/Mapa: 02.05.2023 godzina 13:40 / Mirage SteamID: 76561199104987920 Serwer (mod): ★ONLY MIRAGE★ Opis sytuacji: Grałem jak zawsze na serwerze i nagle gdy jestem w pałacach na mirage podczas rundy dostaje bana bez przyczyny i również nie ma informacji kto dał mi tego bana. Nie mam w ogóle pojęcia za co mogłem dostać tego bana. Edytowane 2 Maja przez krispy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 2 Maja WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Maja Było 15:X dla ct (nie pamiętam dokładnej liczby rund TT, ale było to coś w okolicach 7\8) została wasza dwójka na 4 albo 5 ct. zamiast robić cele, to skakaliście po pałacach przez pół rundy, twój kolega zginął bo w końcu próbował coś zrobić, a ty dalej jak stałeś tak stałeś płacząc systematycznie o to, że nikt nie skraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admed Ali Al Assal Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja Ban od @ REDEVIL za "Cele mapy" na 6h. Z tego co kojarzę miałeś zawsze problem z wykonywaniem celów mapy na czas, sprawdziłem demko i całą rundę przesiedziałeś z paką w pałacach nie robiąc nic, ban jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admed Ali Al Assal Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi