siwy Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja (edytowane) Wzór: Nick: siwy Imię: Bruno wiek: 18 Doświadczenie w adminowaniu: 8/10 Czy umiem rozpisać demko: tak Status Prime: aktywny Znajomość SourceMod: 7/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Siwy/91.224.117.196:27015/ Steam ID: STEAM_1:0:742616649 Czy akceptuje regulamin serwera: tak Coś o sobie: jestem Bruno, mam 18 lat niedawno skończone, ostatnio przeżyłem niespodziankę, a zarazem piekło, bo urodził mi się syn Xavi. Lubię uprawiać aktywnie sporty, sztuki walki. Mój zawód to koneser jerzyno - malin. Mikrofon: studyjny i sprawny jak moje kolano Kontakt: Poczta : [email protected] oraz discord Btx#0674 oraz poczta 22-460 Edytowane 4 Maja przez bagi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alerek Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja Jestem na tak, gdyż osoba pisząca to podanie jest wykwalifikowana we wszelakich dziedzinach związanych ze sportami walki oraz sprawnym kolanem. Posługuje się ona tradycyjnymi wyrazami, które mogą uwydatniać jego doświadczenie oraz umiejętności. Nalegam o przyjęcie podania użytkownika "siwy", ponieważ wprowadzi on bardzo miłą oraz przyjazną atmosferę na serwis. Pozdrawiam, Xavi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karzełek Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja Również jak koledzy jestem na tak Siwy to bardzo dobry grasz i często jest na serwerze Poprosił mnie o napisanie tego :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzech- Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja Jestem na NIE gracz wielokrotnie banowany, mutowany oraz gagowany uchodzący za toksycznego i źle nastawiony do matek innych graczy XD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagi Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja Dużo razy dostajesz mute/gag Zbędne odpowiedzi w podaniu które nie są śmieszne. Odrzucam, jak się ogarniesz z karami to wróć za jakiś czas. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi