Ricardo Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja (edytowane) Twój nick: stary nick (Lil Nigga)/ nowy nick (Black & White) Nick admina banującego: bagi Data/Mapa: De_Mirage 04.05.23 Godzina około 21:10 - 21:25 SteamID: STEAM_0:0:580453454 Serwer (mod): Only mirage 5v5 Opis sytuacji: Zostałem upomniony o zmiane nicku ponieważ był rasistowski (Lil Nigga), olałem to więc dostałem banicje, bardzo za to przepraszam juz nigdy to sie nie powtórzy (juz zmieniłem nick) Edytowane 4 Maja przez Ricardo blad orto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admed Ali Al Assal Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja @ bagi z długością kary to pojechałeś po bandzie, skróciłem wymiar kary do tej zgodnej z taryfikatorem czyli na 24h. Następnym razem @ Ricardo jak ktoś z administracji o coś prosi to polecam się go posłuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admed Ali Al Assal Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi