alerek Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja Nick: alerek Imię: Aleks wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu: 8/10 Czy umiem rozpisać demko: tak Status Prime:tak Znajomość SourceMod: 8/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/alerek/91.224.117.196:27015/ Steam ID: STEAM_0:1:557710037 Czy akceptuje regulamin serwera:tak Coś o sobie: Jestem Aleks, byłem adminem na katujemy 5v5 lecz zrezygnowałem i chciałbym powrócić do roli administratora Mikrofon: sprawny Kontakt: alerek#4654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łysy Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja Jestem na tak ostatnio bardziej aktywny niż zazwyczaj doświadczenie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 5 Maja Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 5 Maja Na ten moment podanie odrzucam. W ciągu tygodnia masz zaledwie 3 sesje. Popraw aktywność i napisz ponownie podanie za tydzień. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 5 Maja Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 5 Maja Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi