MłodyG Napisano 8 Maja Udostępnij Napisano 8 Maja Nick: Domninik Imię: MłodyG wiek: 19 Doświadczenie w adminowaniu(mile widziane bezpośrednie linki do podań z innych sieci, wysylane w prywatnej wiadomości):Przez długi okres byłem tutaj adminem. Czy umiem rozpisać demko(podaj przykład): tak Status Prime: Posiadam Znajomość SourceMod:3/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/MłodyG/91.224.117.90:27105/ Steam ID:76561199132998419 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Witam, mam na imię Dominik mam 19 lat mieszkam w małej miejscowości w województwie warmińsko-mazurskim. Jestem członkiem OSP oraz na codzień pracuje w zakładzie produkującym meble. Mikrofon: Posiadam Kontakt:Kaczorek.bec#7838 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Maja WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Maja Na ten moment liczba aktywnych adminów mojego serwera mnie satysfakcjonuje i nie uważam, że potrzebujemy kolejnych.. z tej racji odrzucam podanie, ale razem z forvenem zostaniecie wzięci pod uwagę w przypadku gdy jeden z obecnych adminów się wykruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Maja WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi