Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

[ZBANOWANY]ub

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: BIG DICK RUSINA
Nick admina banujące go: bagi
Data/Mapa: 5vs5 mirage
SteamID: STEAM_0:1:73598159
Serwer (mod):   5vs5
Opis sytuacji: Opiekun stwierdzil ze da mi perma za wiadomosc ktora wyslalem na poczatku gry. No przesadzilem co prawda ale kolega dal mi bana pod koniec bo najwyrazniej bylem za dobry dla goldzika i nawet mnie nie upomnial tylko od razu dal bana. Niezly opiekun co podstaw regulaminu nie zna.  4.8 Obraza Gracza > Upomnienie > Mute/Gag > od 30min do 7 dni | BAN - od 30min do 7dni

Co, byłem za dobry i stwierdziles ze mi perma wlepisz za zyczenie smierci? Chociaz moglbys upomniec a nie pisac "cos jeszcze".

Zaczynając od początku, robiłeś spine do każdego z enemy w Team w którym się znajdowałem, o co? Mniejsza, kultura osobista nie istnieje w twoim życiu z tego co można zauważyć. Dostałeś ostrzeżenie na temat kultury na które nie reagowałeś w żadnym stopniu. Pod koniec szły teksty w stylu „potnij się” itd… 

Kara surowa jednak moim zdaniem słuszna, za taki toxic nie widzę miejsca dla ciebie na tym serwerze. Czekam na werdykt wyższej rangi ;p

• Haha 1

• Właściciel CSPG
WŁAŚCICIEL

Zapamiętajcie sobie jedną ważna rzecz - admin MOŻE pójść wam na rękę i tylko upomnieć,  ale nie musi tego robić.. na całe szczęscie, bo jak czytam twoje wpisy, to źle by świadczyło o administracji jakby cie spacyfikowala czasowo.

image.png.1e669d3ebaab91c47926cb9ce167bc6e.pngimage.thumb.png.c6bfee42784f9ea83e0ff3988e1e9772.png

Ban oczywiście słuszny i oczywiście zostaje, ale ja mam jeszcze radę - jak szukasz atencji, to załóż sobie tiktoka, wrzucaj tam jakieś klipy tego rusiny całego i daj "kto lubi rusine daje follow, a kto nie lubi daje kom" gwarantuje ci, że będziesz mógł się do woli masturbować czytając jak ludzie łapią się na haczyk i dają atencje.

• Super! 1
  • Haha 1

image.png.81bf3bbd751cf123e9d610df4f185732.png

image.png.50d0c2fa7e17f517b20ffde7b2096eab.png

• Właściciel CSPG
WŁAŚCICIEL

ban.png.55d771cac91e4ea1dd7f295e083b6321.png

• Haha 1

image.png.81bf3bbd751cf123e9d610df4f185732.png

image.png.50d0c2fa7e17f517b20ffde7b2096eab.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...