Rusina Napisano 8 Maja Udostępnij Napisano 8 Maja Twój nick: BIG DICK RUSINA Nick admina banujące go: bagi Data/Mapa: 5vs5 mirage SteamID: STEAM_0:1:73598159 Serwer (mod): 5vs5 Opis sytuacji: Opiekun stwierdzil ze da mi perma za wiadomosc ktora wyslalem na poczatku gry. No przesadzilem co prawda ale kolega dal mi bana pod koniec bo najwyrazniej bylem za dobry dla goldzika i nawet mnie nie upomnial tylko od razu dal bana. Niezly opiekun co podstaw regulaminu nie zna. 4.8 Obraza Gracza > Upomnienie > Mute/Gag > od 30min do 7 dni | BAN - od 30min do 7dni Co, byłem za dobry i stwierdziles ze mi perma wlepisz za zyczenie smierci? Chociaz moglbys upomniec a nie pisac "cos jeszcze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagi Napisano 8 Maja Udostępnij Napisano 8 Maja Zaczynając od początku, robiłeś spine do każdego z enemy w Team w którym się znajdowałem, o co? Mniejsza, kultura osobista nie istnieje w twoim życiu z tego co można zauważyć. Dostałeś ostrzeżenie na temat kultury na które nie reagowałeś w żadnym stopniu. Pod koniec szły teksty w stylu „potnij się” itd… Kara surowa jednak moim zdaniem słuszna, za taki toxic nie widzę miejsca dla ciebie na tym serwerze. Czekam na werdykt wyższej rangi ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Maja WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Maja Zapamiętajcie sobie jedną ważna rzecz - admin MOŻE pójść wam na rękę i tylko upomnieć, ale nie musi tego robić.. na całe szczęscie, bo jak czytam twoje wpisy, to źle by świadczyło o administracji jakby cie spacyfikowala czasowo. Ban oczywiście słuszny i oczywiście zostaje, ale ja mam jeszcze radę - jak szukasz atencji, to załóż sobie tiktoka, wrzucaj tam jakieś klipy tego rusiny całego i daj "kto lubi rusine daje follow, a kto nie lubi daje kom" gwarantuje ci, że będziesz mógł się do woli masturbować czytając jak ludzie łapią się na haczyk i dają atencje. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Maja WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Maja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi