Raze Napisano 22 Maja Udostępnij Napisano 22 Maja Nick: Raze Imię: Dawid wiek: 18 lat Doświadczenie w adminowaniu: Wieloletnie doświadczenie na przełomie ostatnich lat: - ~4 miesiące na Surf RPG - ~4 miesiące na serwerach Only Mirage - ~4 miesiące na serwerze 4 Maps Pamiętam jedynie 2 sieci na których byłem adminem - obie zostały sprzedane/zamknięte: EvoGamers oraz Hype-Serv. Ponadto działałem w UBTeam oraz jako wsparcie techniczne. Mam też ~miesięczne doświadczenie jako administrator w CS 1.6. Czy umiesz rozpisać demko: Tak, działałem w UB Team, gdzie była to umiejętność wymagana. Przykład: Po pobraniu demka i dodaniu go do folderu csgo, w konsoli wpisuje playdemo [nazwa demka] Dodatkowo wpisuje demoui aby łatwiej móc kontrolować demko. Wszystkie sytuacje, które uznaję za ważne, zapisuje w ten sposób: [Aktualny Wynik] : [Czas trwania demka] : [Opis sytuacji] Np. 16:4 : 4:50/41:35 : Strzela przez ścianę Nad rozpiską zawsze prosta legenda aby każdy mógł rozczytać się w moim sposobie opisywania. Do opisu demka zawsze dodaję linka/plik, aby można było łatwiej je zdobyć. Status Prime: Tak. Znajomość SourceMod: 8/10, jak każdy pomagam sobie internetem i dokumentacją kiedy to potrzebne. W przeszłości bawiłem się w tworzenie i modyfikację pluginów, a FTP znam między innymi z innych projektów związanych z programowaniem. Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Raze/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_0:1:509278310 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak. Coś o sobie: Jak już wyżej wspomniałem nazywam się Dawid i mam 18 lat. Na serwerze gram od nieco ponad 1.5 miesiąca. Niedawno skończyłem liceum i napisałem maturę, przez co mam teraz ponad 4 miesiące wakacji. W tymże czasie chcę poświęcić się moim pasjom i przyjemnością, m.in. grze w CSa. Planuję także rozwijać się pod kontem programowania stron internetowych. W październiku chcę iść na studia do Krakowa na profil informatyka. W wolnym czasie bardzo często wybieram się na rower, w lesie razem ze znajomymi mamy małą trasę z hopkami i czasami spotykamy się tam żeby trochę poskakać. Chciałbym dodać, że ok. 15 dniowa przerwa na moim GT jest związana z maturami - grałem na serwerze przed nią. Mikrofon: Posiadam. Kontakt: - Discord: Raze#4829 - Steam: https://steamcommunity.com/id/raze04/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 23 Maja WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 23 Maja Na ten moment rekrutacja na admina jest zamknięta z uwagi na liczbę administratorów, więc podanie zostanie odrzucone, a Ty razem z resztą aplikujących zostaniesz wzięty pod uwagę gdy rekrutacja zostanie otwarta, co mogę zdradzić stanie się w niedalekiej przyszłości. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi