Karzełek Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja (edytowane) Nick: Karzelek Imię: Adam wiek: 23 Doświadczenie w adminowaniu: 4/10 Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: Aktywny Znajomość SourceMod: 4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Karzelek/91.224.117.196:27015/ Steam ID: ID Steam: 76561199258914396 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Jestem aktywnym graczem serwera 5v5 cspoligon.pl Mikrofon: Tak Kontakt: Adaś#0109 Edytowane 25 Maja przez bagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łysy Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja Jestem na tak często widzę go na serwerze doświadczenie jest miły gracz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragnar Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja Jestem na tak Często jest na serwie Posiada kulturę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy.06 Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja oczywiście jestem na tak +wiek +aktywnosc na serwerze + kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagi Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja Aktywność duża, kultura wysoka do innych graczy Akceptuje na tydzień próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi