siwy Napisano 26 Maja Udostępnij Napisano 26 Maja Nick: siwy Imię: Adam wiek: 17 Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem na wielu serwerowniach, od deathrunów do only mirage oraz doświadczenie jest duże (9/10) Czy umiem rozpisać demko: tak Status Prime: aktywny Znajomość SourceMod: 7/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/siwy/91.224.117.196:27015/ Steam ID: STEAM_1:0:742616649 Czy akceptuje regulamin serwera: tak Coś o sobie: jestem Adam, ogarnąłem się z karami, pokutę odmówiłem i jestem aktywnym graczem tego serwera Mikrofon: wysokiej jakości Kontakt: discord: siwy#4525/ steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 29 Maja Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 29 Maja Odrzucam. Zbyt dużo sprzecznych informacji w porównaniu do pierwszego podania - 2 maja nazywałeś się Bruno i miałeś 18 lat, teraz Adam i 17? Coś tutaj nie pasuje. 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 29 Maja Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 29 Maja Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi