Ricardo Napisano 4 Czerwca Udostępnij Napisano 4 Czerwca Nick sprawcy: PIXEL Data: 04.06 23:20 -23:30 Opis: Nasz sprawca dal info swoim kolezka z druzynki gdzie znajduje sie ostatni oponent 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 6 Czerwca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 6 Czerwca Nie ma podanego sidu, ale to nie jest jakiś specjalny problem. Zostawiam to dla @ Wolfieelub @ baginiech oni podejmą decyzję co z gagatkiem zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 7 Czerwca Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 7 Czerwca @ bagidecyzje pozostawiam Tobie 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagi Napisano 9 Czerwca Udostępnij Napisano 9 Czerwca Nie mam jak sprawdzić demko, jeśli demko potwierdza o podawaniu informacji to należy się perm. Decyzje zostawiam dla @ Wolfiee z względu problemów technicznych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 12 Czerwca Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 12 Czerwca Przepraszam, że dopiero teraz ale wyjazd na wesele miałem. Co do tej sytuacji, myślę, że skończymy to banem na tydzień, jeśli się sytuacja powtórzy to nadany zostanie perm. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi