puszek Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca twój nick: Tex Dinoco Nick Admina banującego: Davidson Data/Mapa: 05.06.2023 Mirage ID Steam: 76561199307063329 Serwer (mod): 91.224.117.90:27090 Opis sytuacji: Uciekalem z apartow zrobilem bhopa z 3 skoki i dostalem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 6 Czerwca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 6 Czerwca Wstępnie zapraszam @ DavidSondo wyjasnień oraz rozpiski. https://e90.gotv.pro/srv69755/auto-20230605-2012-de_mirage.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DavidSon Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Gracz był osądzany o autobh, jak podczas meczu patrzyłem wydawało mi się, że faktycznie ma. Po obejrzeniu całego demka mogę stwierdzić, że się myliłem i czystko robił bh. Ban do zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 6 Czerwca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 6 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi