$OGszef$ Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca 1. Imię:Oskar 2.Wiek:18 3. Kontakt:ogszef 4. Znajomość ortografii i interpunkcji (0-10):8 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):2/4h 6. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości:0 7. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]:Cześć Jestem Oskar i mam 18 lat. Mam 182 cm wzrostu i jestem pasjonatem kajakarstwa. To nie tylko moje hobby, ale również sposób na relaks i wyzwanie dla mnie. Mam także dwóch rodzeństw, co oznacza, że zawsze miałem kogoś do zabawy i dzielenia się swoimi pasjami. Oprócz kajakarstwa interesuję się również sportem i zdrowym trybem życia, oglądać filmy i grać w cs:go . Jestem osobą o otwartym umyśle i zawsze chętnie poznaję nowych ludzi oraz zdobywam nowe doświadczenia. 8. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPS?): jeszcze nie miałem ale wszystko do ogarnięcia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 15 Czerwca Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 15 Czerwca Na nie. Dopiero co pojawiłeś się na forum, masz spędzone niecałe 16 minut tutaj. Daj się poznać, a zobaczymy z czasem co będzie. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Czerwca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Czerwca Podanie odrzucam z uwagi na brak zapotrzebowania na moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Czerwca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi