DriFteR Napisano 2 Maja 2021 Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Nick: DriFteR Imię: Oskar Wiek:15,5 Doświadczenie w adminowaniu: Dość wysokie ponieważ byłem 2 razy adminem na innych serwerach. Oceniając w skali to 7,5/10 Czy umiem rozpisać demko: Tak. Tylko czasami zapomnę i muszę wtedy sobie przypomnieć. Znajomość SourceMod: 8/10 Link do GameTrackera: Nie mogę dać ponieważ przez najbliższe 3 dni nie będzie mnie na komputerze (Wiem mam mało godzin ale na kompie codziennie na serwerze siedzę od 3 do 8h więc szybko się wbije) Składka 6.15 zł:. Tak. Na miesiąc składkę mogę płacić 20zł Steam ID: Podam potem. Czy akceptuje regulamin serwera: Oczywiście Coś o sobie: Witam. Jestem Oskar. Na codzień gram w gry takie jak: Csgo GTA V, GTA SA, Phasmophobia, Thief Simulator i raz na jakiś czas MC. W csgo na wszystkich kontach posiadam około 1500h. Najwyższa ranga to DMG. Poza grami jeżdżę dużo na hulajnodze elektrycznej ponieważ sprawia mi to trochę adrenaliny + mogę szybko przedostać się z miejsca na miejsce. Czytam też dużo książek motoryzacyjnych. Osobiście polecam moją ulubioną: Sebastian "Kickster" Kraszewski MOTOZNAFCA . Od dziecka interesuje się motoryzacją dlatego czasami pomagam ojcu w naprawie samochodów ponieważ pracuje w warsztacie jako Mechanik samochodowy a warsztat blisko domu. W przyszłości chciałbym pójść w śladu ojca i też zostać mechanikiem samochodowym. Mikrofon: Sprawny w 99% Kontakt: Mogę dać numer telefonu na PV lub mój Dc tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG Maxerek Napisano 2 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Tak. Wiek Doświadczenie Mikrofon Rozpisaleś się. 1 Kontakty -> GG: 52060550 FB: https://hi-in.facebook.com/bartekpoprostutakijestem/ STEAM: https://steamcommunity.com/id/maxercsgo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DriFteR Napisano 2 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 44 minuty temu, DriFteR napisał: Nick: DriFteR Imię: Oskar Wiek:15,5 Doświadczenie w adminowaniu: Dość wysokie ponieważ byłem 2 razy adminem na innych serwerach. Oceniając w skali to 7,5/10 Czy umiem rozpisać demko: Tak. Tylko czasami zapomnę i muszę wtedy sobie przypomnieć. Znajomość SourceMod: 8/10 Link do GameTrackera: Nie mogę dać ponieważ przez najbliższe 3 dni nie będzie mnie na komputerze (Wiem mam mało godzin ale na kompie codziennie na serwerze siedzę od 3 do 8h więc szybko się wbije) Składka 6.15 zł:. Tak. Na miesiąc składkę mogę płacić 20zł Steam ID: Podam potem. Czy akceptuje regulamin serwera: Oczywiście Coś o sobie: Witam. Jestem Oskar. Na codzień gram w gry takie jak: Csgo GTA V, GTA SA, Phasmophobia, Thief Simulator i raz na jakiś czas MC. W csgo na wszystkich kontach posiadam około 1500h. Najwyższa ranga to DMG. Poza grami jeżdżę dużo na hulajnodze elektrycznej ponieważ sprawia mi to trochę adrenaliny + mogę szybko przedostać się z miejsca na miejsce. Czytam też dużo książek motoryzacyjnych. Osobiście polecam moją ulubioną: Sebastian "Kickster" Kraszewski MOTOZNAFCA . Od dziecka interesuje się motoryzacją dlatego czasami pomagam ojcu w naprawie samochodów ponieważ pracuje w warsztacie jako Mechanik samochodowy a warsztat blisko domu. W przyszłości chciałbym pójść w śladu ojca i też zostać mechanikiem samochodowym. Mikrofon: Sprawny w 99% Kontakt: Mogę dać numer telefonu na PV lub mój Dc tutaj: Poprawki: Moje zaległe steamid: STEAM_1:1:591712925 Kontakt do mnie to też Dc: DriFteR1337#7249 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DriFteR Napisano 2 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 2 godziny temu, DriFteR napisał: Nick: DriFteR Imię: Oskar Wiek:15,5 Doświadczenie w adminowaniu: Dość wysokie ponieważ byłem 2 razy adminem na innych serwerach. Oceniając w skali to 7,5/10 Czy umiem rozpisać demko: Tak. Tylko czasami zapomnę i muszę wtedy sobie przypomnieć. Znajomość SourceMod: 8/10 Link do GameTrackera: Nie mogę dać ponieważ przez najbliższe 3 dni nie będzie mnie na komputerze (Wiem mam mało godzin ale na kompie codziennie na serwerze siedzę od 3 do 8h więc szybko się wbije) Składka 6.15 zł:. Tak. Na miesiąc składkę mogę płacić 20zł Steam ID: Podam potem. Czy akceptuje regulamin serwera: Oczywiście Coś o sobie: Witam. Jestem Oskar. Na codzień gram w gry takie jak: Csgo GTA V, GTA SA, Phasmophobia, Thief Simulator i raz na jakiś czas MC. W csgo na wszystkich kontach posiadam około 1500h. Najwyższa ranga to DMG. Poza grami jeżdżę dużo na hulajnodze elektrycznej ponieważ sprawia mi to trochę adrenaliny + mogę szybko przedostać się z miejsca na miejsce. Czytam też dużo książek motoryzacyjnych. Osobiście polecam moją ulubioną: Sebastian "Kickster" Kraszewski MOTOZNAFCA . Od dziecka interesuje się motoryzacją dlatego czasami pomagam ojcu w naprawie samochodów ponieważ pracuje w warsztacie jako Mechanik samochodowy a warsztat blisko domu. W przyszłości chciałbym pójść w śladu ojca i też zostać mechanikiem samochodowym. Mikrofon: Sprawny w 99% Kontakt: Mogę dać numer telefonu na PV lub mój Dc tutaj: Link do GT - https://www.gametracker.com/player/㊕ DriFteR ᶠᵘᶜᵏ ᵘ/91.224.117.90:27105/ (Tak jak mówiłem godzinki na spokojnie wbije bo bardzo dużo czasu poświęcam serwerowi :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 2 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Przyjmuję na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi