Kqcperx Napisano 7 Lipca Udostępnij Napisano 7 Lipca Nick: ✪ᵃʳᶜʰ ᵛⁱˡᵉ Imię: Kacper wiek: 17 Doświadczenie w adminowaniu(mile widziane bezpośrednie linki do podań z innych sieci, wysylane w prywatnej wiadomości): przez chwile bylem administratorem na tym serwerze Czy umiem rozpisać demko(podaj przykład): Tak Status Prime:Posiadany Znajomość SourceMod:4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/%E2%9C%AA%E1%B5%83%CA%B3%E1%B6%9C%CA%B0%20%E1%B5%9B%E2%81%B1%CB%A1%E1%B5%89%E2%9C%AA/91.224.117.90:27105/ Steam ID: 1114659637 Czy akceptuje regulamin serwera:Tak Coś o sobie: Jestem Kacper mam 17 lat Mikrofon: Tak Kontakt:dc- ✪ᵃʳᶜʰ ᵛⁱˡᵉ✪#1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
officer adi Napisano 7 Lipca Udostępnij Napisano 7 Lipca Jestem za okresem próbnym +mikro +wiek +aktywność na serwerze +dobra komunikacja ze społecznością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murzynek Napisano 7 Lipca Udostępnij Napisano 7 Lipca +pozytywny wariacik +aktywny na serwerze +miły, zawsze pomocny goscic go w naszych progach to bedzie czysta przyjemnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 9 Lipca Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 9 Lipca Niech będzie, spróbujemy. Odezwę się do ciebie w wiadomości na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 9 Lipca Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 9 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi