nygus_szef Napisano 7 Lipca Udostępnij Napisano 7 Lipca Nick: Buzzcut_Nyguś Imię: Adrian wiek: 15 Doświadczenie w adminowaniu(mile widziane bezpośrednie linki do podań z innych sieci, wysylane w prywatnej wiadomości): Tak Czy umiem rozpisać demko(podaj przykład): Tak Status Prime: Oczywiście Znajomość SourceMod: 3/10 szybko sie ucze Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/✪ᵃʳᶜʰ ᵛⁱˡᵉ✪/91.224.117.90:27105/ Steam ID: 1309364113 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Mam Buzz cut, każdy mnie lubi, na imie mam Adrian Mikrofon: Tak Kontakt: Discord Nygus_szef#3585 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 8 Lipca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 8 Lipca Na nie Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 8 Lipca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 8 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi