sku1 Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca Nick: nex Imię: Łukasz wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu(mile widziane bezpośrednie linki do podań z innych sieci, wysylane w prywatnej wiadomości): niestety w cs:go nigdy jeszcze nie byłem w administracji Czy umiem rozpisać demko(podaj przykład): Pobieram demko z GOTV Status Prime: TAK Znajomość SourceMod: dobra Link do GameTrackera: Steam ID: Czy akceptuje regulamin serwera:oczywiście Coś o sobie: nazywam się Łukasz mam 16 Mikrofon: posiadam , bardzo dobry Kontakt:nexxc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 12 Lipca Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 12 Lipca Grasz u nas od niedawna, więc zawieszam podanie na tydzień, żeby zobaczyć czy utrzymasz aktywność na serwerze i wtedy podejmiemy decyzję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 20 Lipca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 20 Lipca Niestety podstawowy wymóg utrzymania aktywności na dobrym poziomie nie został spełniony przez co jestem zmuszony odrzucić podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 20 Lipca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 20 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi