catgirlbunnyhopper Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca Twój nick: catgirlbunnyhoper Nick admina banującego: Wolfiee Data/Mapa:mirage SteamID: 76561199137979604 Serwer (mod):★#2ONLY MIRAGE★91.224.117.90:27090 Opis sytuacji: Wziąłem czułość myszki na maxa i zacząłem się kręcić w różne strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 24 Lipca Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 24 Lipca Otrzymałem informację od Admina serwera, że włączyłeś spinbot'a, tylko nie zdążył Ci nadać bana. Do 24h sprawdzę demko i wydam werdykt. 2 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 24 Lipca Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 24 Lipca Rzeczywiście nie miałeś spinbot'a jednak zmieniam bana na 24h za nadmierne przeszkadzanie i bycie afk. Cl 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi