martin16591 Napisano 3 Maja 2021 Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Nick: Major Imię:kuba Wiek:14 Doświadczenie w adminowaniu:bedzie moj pierwszy raz Czy umiem rozpisać demko:raczej tak Znajomość SourceMod:0/10 Link do GameTrackera: Składka 6.15 zł: Steam ID:STEAM_0:0:0 Czy akceptuje regulamin serwera: Oczywiście akceptuje Coś o sobie: Mam na imie kuba aktualnie przebywam w druzynie avio team gram w rozne gry miedzy innym cs go warzone czasami w war thuder mikrofon mam sprawany w 100 procentach Kontakt:steam pv potem moge podać telefon kontaktowy discord: MLODY IDOL#9438 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemniak Napisano 4 Maja 2021 Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Na WIELKIE NIE - GT - Znajomość SourceMod - rozpisywanie demka (raczej tak ) to umiesz czy nie - wiek - nie podałeś czy składkę czy dasz czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Mam na tyle dużo adminów, że moge sobie pozwolić na większą selekcję. Odrzucam z uwagi na brak doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi