[email protected] Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca Dzień dobry mam na imię Błażej Mam 17 lat Jestem bardzo aktywny na serwerze mirage 5v5 zapoznałem się z sourcemod przegrane na serwerze mam 30godzin mam umiejetnosc rozpisywania dema status prime nonprime nick Bombel doświadczeń mam w administracji game tracker: https://www.gametracker.com/player/вσмвєℓ/91.224.117.196:27015 ID stema: 1541500173 Akceptuje regulamin serwera coś o mnie: Brunet średnie włosy niebiewskie oczy miły sympatyczny czasem denerwujący dużo gadający:) mikrofon: włączony aktywny Kontakt: Gmail: [email protected] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Lipca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Lipca Niestety status prime jest wymagany do objęcia rangi admina serwera. Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Lipca WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi