sku1 Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia (edytowane) Nick: nex Imię:Łukasz Wiek:16 Doświadczenie w adminowaniu: W CS:GO nie zdarzyło mi się być w administracji. Bardzo chciałbym spróbować czego nowego. Znajomość SourceMod: Bardzo dobra znajomość SourceMod Status Prime: Posiadam Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/nex/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_1:1:198183714 Czy akceptuje regulamin serwera: Oczywiście Coś o sobie: Mam na imię Łukasz mam 16 lat , po wakacjach ide do 3 klasy technikum jako technik informatyk , moim hooby jest jazda na rowerze oraz gra w cs:go , mieszkam na pomorzu , posiadam jedno zwierze psa który wabi się rico. Mikrofon: Posiadam , bardzo dobry Kontakt: Discord : nexxc Edytowane 10 Sierpnia przez sku1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 11 Sierpnia Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 11 Sierpnia Przyjmuję podanie. Napiszę do ciebie na discordzie z paroma informacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 11 Sierpnia Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi