Jacaa Napisano 3 Maja 2021 Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Twój nick: Jacaa Nick admina banującego: bot mnie zbanował Data/Mapa: Only Mirage/ 3.05.2021 IP/SteamID: nie moge dać mojego steamID, ponieważ od 3 dni zamulają serwery steam i nie da się nawet zobaczyć profilu Serwer (mod): Only Mirage Opis sytuacji: dostałem bana bo zrobiłem legendarną akcje z deagle Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź cspoligon.pl aby poznać szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 3 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Edit: https://e90.gotv.pro/srv69369/auto-20210503-2121-de_mirage.dem.zip Zapraszam @ DriFteR do rozpiski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DriFteR Napisano 4 Maja 2021 Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Obejrzałem całe demko jeszcze raz. Akcja którą zrobiłeś Na pistoletówce po TT na shorcie oraz w 2 rundzie w connectorze z USP-S Była bardzo podejrzana bo wyglądało to na Aimbota. Przemyślałem całą sprawę i równie dobrze mogło to być poprostu szczęście. Mogę ci dać drugą szansę jednak cały czas musisz być pod Ścisłym nadzorem. Pozdrawiam DriFteR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 4 Maja 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Demko czyste, UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi