livzy Napisano 11 Sierpnia Udostępnij Napisano 11 Sierpnia Twój nick: BOT D0cC ( livzy ) Nick admina karającego: DavidSon Data/Mapa: 10.08.2023r / MIRAGE 2 SteamID: STEAM_1:0:632767863 Serwer (mod): MIRAGE 2 - 91.224.117.90:27090 Opis sytuacji: Cześć, dostałem bana za nick "BOT D0cC". Niby podszywałem sie pod mojego kolege, który ma podobny nick. Spytałem sie go wcześniej czy moge ustawić taki nick, zgodził sie i nie miał nic przeciwko (D0cC). Było to jakies 4dni temu. Wczoraj wchodze wieczorem na serwer i dostaje perma za "Podszywanie si ? ?". Próbowałem to wyjaśnić z DavidSon'em ale kazał mi pisać do Woolfie'go. Zmieniłem nick na poprzedni i nie mam zamiaru już go zmieniać. Mega mi przykro ze nie mogę grać na takim mega serwerze jak CSPoligon. Żałuje mojego czynu Wrazie czego ten kolega może potwierdzić ze to były tylko wygłupy. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 11 Sierpnia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 11 Sierpnia @ DavidSon @ Noxiaprzed podjęciem ostatecznej decyzji co do OP'a, proszę o wypowiedź na ten temat, bo wiem, że macie coś do dodania. 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DavidSon Napisano 11 Sierpnia Udostępnij Napisano 11 Sierpnia (edytowane) Wchodzę na serwer widzę, że ktoś ma nick D0cC. Pytam się noxii bo ma go w znajomych czy to on. Noxia odpisuje, że to nie on, no to nadalem bana za podszywanie się. Tłumacząc się, że dla beki to było. Najpierw trzeba pomyśleć, a potem robić. Nieznajomość regulaminu nie oznacza, że nie trzeba go przestrzegać. Edytowane 11 Sierpnia przez DavidSon Dodanie treści 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 12 Sierpnia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 12 Sierpnia Patrząc na Twoje nicki jakie posiadałeś ban zostaje, jednakże zostaje skrócony do 7 dni za obrażanie graczy - jeśli się taka sytuacja z nickami powtórzy i zostaniesz przyłapany na tym skończy się to permem. Masz perm silenc'a za obrażanie graczy, więc zastanów się czy warto ryzykować jeszcze perm banem. Zamykam 3 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi